Aflyst – Møde i Nyt Europa Unge – Folkemødet og andet sjov!

12. marts 2020

NYT EUROPAS ARRANGEMENTER AFLYSES

Som følge af statsministeren og myndighedernes opfordring i går aftes, så aflyses Nyt Europas arrangementer foreløbigt frem til 29. marts, grundet forhøjet risiko for spredning af coronavirus, Hvilket her i første omgang betyder at X arrangement er aflyst. Vi håber, at vi må vende tilbage til dig/jer i fremtiden, med andre interessante arrangementer, når vi igen kan forsamle os og debattere vigtige europæiske dagsordner.

I første omgang er jeres sikkerhed dog vores allerhøjeste prioritet og derfor har vi valgt at følge sundhedsstyrelsen og myndighedernes retningslinjer. Pas godt på jer selv og hinanden derude, og vi glæder os til at se jer i gode fællesskaber i fremtiden.

De bedste hilsner

Nyt Europas bestyrelse og sekretariat.

 

Vil du med på Folkemødet 11.-14. juni 2020 og være med til at lave fede aktiviteter skabt af unge som frivillig i Nyt Europa?

Igen i år tager Nyt Europa på Folkemøde på Bornholm for at diskutere politik, møde nye venner, måske drikke en øl med andre politisk engagerede typer, og selvfølglig i fællesskab skabe fede aktiviteter sammen.

Denne aften vil vi tale mere om hvad Folkemødet er for en størrelse, hvad vi som Nyt Europa’s ungenetværk, Nyt Europa Unge, kan lave af sjove ting, samt alt det praktiske vedrørende transport, overnatning, tilmelding m.v.

Vi har rammerne – nu er det bare op til os unge at planlægge nogle fede aktiviteter!

Husk at tilmelde senest dagen før. Der vil være lidt let forplejning. Du kan tilmelde dig her: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/106/

OBS.: Mødet vil derudover være et ordinært Nyt Europa Unge-møde, så er man ikke sikker på at ville med til Folkemødet, er mødet stadig for alle.

Har man spørgsmål angående Folkemødet eller Nyt Europa Unge, kan man kontakte Sofie på 28199029 eller sende en mail på sofie@nyteuropa.dk.