Online: Karantæne & Kaffemøde om klima

23. marts 2020

Det er nogle ekstraordinære uger, vi sammen oplever lige nu. Både i Danmark, Europa og resten af verden. Alle steder har vi Corona-pandemien tæt inde på livet og mere end nogensinde før har vi brug for at være tætte sammen, men hver for sig.

Derfor vil Nyt Europa og Den Grønne Studenterbevægelse gerne inviterer dig til at deltage i Nyt Europas nye koncept “Karantæne & Kaffe”.

Konceptet er, at vi sammen mødes online med en kop kaffe eller te og snakker sammen om emner der interesserer os, for at styrke fællesskabet i samfundet. Til dette arrangement vil vi derfor snakke om Klima.

Vores første gæster er Steen Gade, tidl. folketingsmedlem for SF og ikke midst EU-nørd. Han får selskab af Ida Sofie Birkø Kjærgaard, klimanørd og aktivist fra Den Grønne Studenterbevægelse.

Steen og Ida vil hver især fortælle løst om, hvordan de ser klimadagsorden, herunder hvor vi står lige nu og hvad der er sket på området. De vil ligeledes forsøge at komme ind på, hvad der kan ske med dagsordenen de kommende måneder og når samfundet vender tilbage til normalen.

Mødet foregår via https://zoom.us/, hvor du har mulighed for at stille Steen og Ida spørgsmål og tale med dem, på “næsten” samme måde, som hvis vi mødtes alle sammen til en rundbordssamtale eller et normalt arrangement.

Praktik:
Du skal tilmelde dig via nemtilmeld og så sender vi en mail mandag med det link du skal klikke på for at deltage i samtalen. Ligeledes vil der i mailen stå et telefonnummer til Jacob fra Nyt Europa’s sekretariat. Han står klart til telefonisk, at hjælpe og guide dig med at få programmet til at virke, skulle du have problemer med det.

Nemtilmeld: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/110/

Ved dette arrangement kan der max. være 15 deltagere.

Vi håber du har lyst til en kop kaffe og lidt virtuelt sammenværd, samt en interessant klima samtale.

Arrangementet er blevet til med støtte fra Europanævnet.