Rejse til Brexit-land

4. november 2017

Hvad er det lige der sker i England?

Den engelske premierminister Theresa May har udskrevet valg i Storbritannien, til afholdelse den 8. juni 2017. Årsagen til premierministerens beslutning om at afholde valg i Storbritannien skyldes, at parlamentet er splittet i forhandlingerne om det britiske farvel til EU.

Netop sidste års Brexit afstemning har gjort, at vi i Nyt Europa har ønsket at se nærmere på hvad det er der i øjeblikket sket i Storbritannien, hvad betyder den politiske udvikling for Storbritannien, og hvad betyder Brexit for landets fremtid? – det er nogle af de spørgsmål vi ønsker besvaret på denne rejse. 

Sekretariatsleder Julie Rosenkilde er rejseleder, hun har boet i London, og har en Master i Politisk Kommunikation fra Goldsmiths University of London, og var bl.a. frivillig for Labour i den sidste europaparlamentsvalgkamp i 2013, og har derfor et politisk netværk i London.

Valgrejsen finder sted i efteråret

Hvis du ønsker at komme med, så skriv til Julie på:

jr@nyteuropa.dk

Skriv “Valgrejse til Storbritannien” i emnefeltet.

* Vi har begrænset billetter og tilmelding sker efter først til mølle princippet.
* Nærmere informationer om programmet er på trapperne.