Valgrejse til Rom 25. februar – 1. marts

25. februar 2018
Årets første valgrejse med Nyt Europa går i år til Rom for at følge valgkampen mellem Renzis Partito Democratico, Pietro Grassis nystartede koalition Liberi e Ugulia, Belusconis Forza Italia og Bebe Grillos Movimento 5 stelle. Parlamentsvalget finder sted den 4. marts og kan få meget stor betydning for EU’s fremtid og dermed Danmarks.

Program: Vi skal møde kandidater fra Det Demokratiske Parti, Frihed og Lighed, Forza Italia og 5 stjernebevægelsen for at høre om og diskutere temaerne i valgkampen, den kommende regeringsdannelse og udfaldets betydning for EU.  Vi skal også møde en journalist, en forsker, NGO’en Volunt Europe, Den italienske europabevægelse samt besøge den danske ambassade og en tur i parlamentet.

Inden afrejse vil der blive afholdt et besøg på den Italienske ambassade i København, samt blive afholdt et møde med en Italiens ekspert, for at få mere at vide om den politiske situation i Italien, valgets perspektiver for EU og for at forberede rejsen.

Tid: Vi tager afsted fra Kastrup søndag den 25. februar kl. 10.20 og kommer tilbage torsdag den 1. marts kl. 09.50.

Hostel: Vi bor på Generator Hostel, som ligger centralt tæt på Termini banegården og som ser pænt og hyggeligt ud. Generator har tre forskellige værelsestyper, så der er lidt til hver en smag og pris: https://generatorhostels.com/destinations/rome

Pris:
Enkeltværelse 5.000 kr.
Delt dobbeltværelse 3.800 kr.
Firemandsværelse 2.800 kr. (køjesenge)

*Bemærk: prisen på rejsen kan stige i takt med at flybilletterne tætter på afgang kan stige, derfor er det en god idé at være hurtigt ude.

Prisen inkluderer program, fly, lokaltransport, hotel og morgenmad. Mad, drikke og andre fornøjelser er ikke inkluderet.

Rejseledere: Søren Keldorff fra Nyt Europas bestyrelse og Jacob Bjelskov Jørgensen fra Nyt Europas sekretariat.

Vil du med: Skriv til jacob@nyteuropa.dk senest torsdag den 1. februar og indbetal beløbet 6233 0000311316 med dit navn og Italien eller mobilepay 28438847. Du må gerne tilkendegive hvilken værelsestype du ønsker. Har du nogle spørgsmål inden du bestiller din rejse, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte Jacob på ovenstående mail.