Kom tæt på svensk politik: Valgrejse til Stockholm 28. august -1. september 2018

28. august 2018
Nyt Europas valgrejse går til Stockholm, netop når valgkampen op til valget i Sverige den 9. september er på sit højeste.

De traditionelle blokke i svensk politik med hhv. Socialdemokraterna og Moderaterna i spidsen står aktuelt nogenlunde i lige i meningsmålingerne, omkring 40 pct. Begge er stærkt udfordret af de indvandrings- og EU-kritiske Sverigesdemokraterne, der i nogle meningsundersøgelser står til en stor fremgang.

Vi sætter fokus på partiernes strategier og kampagner overfor store og små emner i svensk politik og økonomi. Vi taler med politikere, presse og kampagnechefer om valgkampens organisering, aktiviteter, taktik og politik.

 

Program:

Vi skal i Stockholm møde:

·       Politikere fra Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, Moderaterna, Vänsterpartiet og De Gröna.

·       Redaktører og forskere

·       Den danske ambassadør i Stochholm Ove Ullerup

·       Svensk LO

 

Forberedelsesmøde med den svenske ambassadør:  mandag den 20. august kl. 17 vil den svenske ambassadør i København Frederik Jorgensen fortælle om den politiske situation i Sverige og valgets perspektiver for EU. Der vil endvidere blive givet praktiske informationer om program og ophold i Stockholm.

Deltagere: Der vil maksimalt kunne være 20 deltagere. Deltagerne vil være en del af i et intensivt program, med mulighed for vidensdeling og diskussioner med andre politisk engagerede deltagere samtidig med at de får en unik viden om svensk politik.

Tid: Programmet i Stochholm er fra onsdag den 29. august til fredag den 31. august.

Du kan vælge om du selv vil sørge for transport eller vil med på fællesrejse med tog tirsdag den 28. om aftenen og hjem i gen lørdag morgen.

 

Hotel: Vi bor på et centralt beliggende hotel, med både enkeltværelser og dobbeltværelser.

 

Rejseleder: Søren Keldorff, medlem af Nyt Europas bestyrelse

 

Pris: Fællesrejse tirsdag den 28./lørdag den 1. september 4 overnatninger i enkeltværelse: 4.600 kr.
Fællesrejse tirsdag den 28./lørdag den 1. september 4 overnatninger Dobbeltværelse: 3.300 kr.

Uden transport 3 overnatninger (tirsdag – fredag)  i enkeltværelse: 3.500 kr.

Uden transport 3 overnatninger (tirsdag – fredag)  i dobbeltværelse: 2..400 kr.

Hvis du ønsker at bo på samme hotel før eller efter programmet så kontakt os.

Prisen inkluderer program, lokaltransport, hotel og morgenmad. Øvrig mad, drikkevarer og andre fornøjelser er på egen regning.

 

Vil du med: Skriv så hurtig som muligt til jacob@nyteuropa.dk og indbetal så 1000 kr. i depositum senest 20. juni 2018 6233 0000311316 (husk at skrive navn og Stockholm) Du bedes i mailen angive om du ønsker fællesrejse eller egen transport samt hvilken værelsestype du ønsker. Restbeløbet skal indbetales senest 1. juli 2018.

Yderligere oplysninger kan fås hos projektleder Jacob Bjelskov Jørgensen, Nyt Europa, Tel: +45 20 97 52 44,  Email: jacob@nyteuropa.dk

http://nyteuropa.dk/

www.facebook.com/nyteuropa.org

Europæiske valg 2019 Nyt Europa sætter fokus på europæiske valg i et forsøg på at skabe mere interesse og viden om europæiske politik, samt styrke netværket mellem deltagere.  Udviklingen i andre europæiske lande og i EU har stor betydning for dansk politik og økonomi og dermed for politiske aktører i Danmark, ofte mere end USA, som medierne i højre grad fokuserer på. I 2019 planlægger vi valgrejser til Polen, Grækenland og Portugal.