Året der gik i Nyt Europa set som små videoer.

20. december 2019

Debatturné rundt i landet op til EP-valget.

NÅR HOLDNING BLIVER TIL HANDLING, GIVER DET FORVANDLING💙

NÅR HOLDNING BLIVER TIL HANDLING, GIVER DET FORVANDLING💙Vidste du, at unge er dem, der ved mest om bæredygtighed og har det stærkeste internationale udsyn? 🇪🇺Alligevel er der kun 39%, der stemmer til EP valget. Det kan og skal vi gøre bedre ✊🏾 Derfor inviterede vi til debat om EU og Verdensmålene, hvor over 1000 unge i hele landet har debatteret med politikere og eksperter, fordi ungdommen kan, vil og skal deltage i debatten 💪🏾Kom med ned i stemmeboksen, sæt dit kryds ved et bæredygtigt Europa og få DIN stemme hørt til #EP19! #dennegangstemmerjeg #europewewant #ivoteglobalgoalsIloveglobalgoals

Slået op af Nyt Europa i Fredag den 24. maj 2019

I forbindelse med valget havde vi også, sammen med Højskolerne, et stort projekt med unge fra hele Europa på den nye Ungdomsø ud for Københavns havn. Det så sådan her ud.

Ligeledes fik vi lavet en sød lille informativ tegneseriefilm for at opfordre danskerne til at stemme.

I en tid hvor unionens værdier er truet af populisme og nationalisme, vil vi skabe opmærksomhed omkring, diskutere og fejre vores fundamentale rettigheder som EU-borgere. Gennem kampagner, der sætter fokus på de rettigheder vi har som EU-borgere, borgermøder og konferencer rundt om i Europa, håber vi at bringe samtalen om EU tæt på den enkelte europæer. Her er en lille video fra da projektet Connect-Europe var i Lisabon i September.

Ungdomsø manifestet fremlægges i Bruxelles.

Nyt Europas unge møder Angela Merkel og kommisionsformand Ursula von der Leyen ved fejringen af 30 året for Berlin murens fald i November. Besøget var en del af Nyt Europa’s projekt History of Optimism

⏳CAN MEETING HISTORY MAKE US ACT FOR THE FUTURE?🔮 Hvad sker der, når historien bliver vækket til live? 🔎 Det undersøgte vi i Berlin med History of Optimismen projektet.

Vi har også diskuteret solidaritet i Gdansk.

Og så er der alt det vi ikke har filmet, nemlig over 70 arrangementer i hele landet, uddannelsesforløb og andet.