Ambassadebesøg: Portugal i KBH

7. november 2017

Nyt Europa inviterer til besøg på den portugisiske ambassade.

Vidste du, at Portugal er det ældste land i Europa? At portugisisk er det officielle sprog i 9 lande? Og at Portugal var den første kolonimagt, der afskaffede slaveri?

Selvom Portugal har haft vækst siden finanskrisen, kæmpes der stadig med en ustabil økonomi, nogle ambitiøse 2020 mål, som skal nås, og nogle af de samme populisme- og nationalismebølger, som genkendes i resten af Europa.

Ved det nyligt afholdte kommunalvalg oplevede den socialistiske mindretalsregering med Præmiereminister Antonio Costa i front det bedste udfald i landets historie. Partiet tog 38% af stemmerne til kommunalvalget – to år før det næste parlamentsvalg finder sted.

Hvad betyder dette for Portugals fremtid og for landets samarbejde i EU og forhold til resten af Europa? Find svar på dette og meget andet, mød den portugisiske ambassadør Mr. Rui Macieira og få et særligt indblik i arbejdet på ambassaden med Nyt Europa på ambassade-besøg:

Tirsdag d. 7. november kl. 17-18
Residence of the Ambassador, 
Toldbodgade 31, 1. th., 1253 København K

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet på nemtilmeld. Du skal være medlem af Nyt Europa for at deltage i besøget.