Besøg hos den luxembourgske ambassadør

19. november 2018

Tid og sted: 17:00-18:00, Kongehøjen 3, 2930 Klampenborg.

Du får en unik mulighed for at møde fru Janine Finck, der har været Luxembourgs ambassadør i København siden 2017. Efter afsluttede universitetsuddannelser i hhv. Bruxelles, Wien og Madrid har Ambassadøren haft en lang og bred diplomatisk karriere. Hun har blandt andet været ambassadør i Italien med ansvar ligeledes for Ungarn, Malta og San Marino.

I Luxembourgs udenrigsministerium har hun været chef for Protokollen, politisk vicedirektør for europæiske affærer samt arbejdet med politiske og kulturelle relationer med Mellemøsten, Rusland og det centrale og østlige Europa. Ambassadøren har ligeledes været stedfortrædende missionschef på ambassaden i Beijing for Kina, Mongoliet, Vietnam og Singapore, stedfortrædende missionschef på ambassaden i London for Storbritannien, Irland og Island samt førstesekretær i Luxembourgs permanente EU-repræsentation i Bruxelles. Ambassadøren besidder således en særdeles stor viden om internationale politiske forhold generelt samt EU-politik.

Vil du vide mere om Luxembourg og dets udenrigspolitik kan vi anbefale dig at tjekke deres udenrigsministeriums hjemmeside ud via dette link: https://maee.gouvernement.lu/fr.html

Arrangementet vil finde sted på ambassadørens residens og der er et begrænset antal pladser. Arrangementet starter præcis kl 17 og da vi af sikkerhedsmæssige årsager skal tjekke hvem der kommer ind, er det en god idé at være der allerede 16:45.

Arrangementet er gratis og støttet af Europanævnet men kræver tilmelding via nemtilmeld. https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/49/