Fremtidens Europa – Forsvars og Sikkerhedspolitik

12. november 2018

Debatarrangement mandag den 12. november kl. 17.00-19.00

Fremtidens Europa tilhører os alle og sammen kan vi være med til at påvirke den på bedst mulig vis. Udfordringer og muligheder er der mange af, men til denne debat vil vi tage særligt udgangspunkt i Danmarks og EU’s Forsvar- og Sikkerhedspolitik, som vi håber du vil være med til at debattere!

Med et panel bestående af Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen, fvh. minister Nick Hækkerup fra Socialdemokratiet, Professor i International Politik ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet Ole Wæver og Enhedslistens kandidat til Europaparlamentet Eva Flyvholm skal vi sammen blive klogere på Danmarks og EU’s fremtidige Forsvars- og Sikkerhedspolitk.

Så kom med og sæt dit præg på dagsordenen, som optakt til kommende Europa Parlamentsvalg i maj 2019. Sammen skal vi diskutere hvad vi som borgerne mener der kan være af delløsninger på de udfordringer vi ser og hvad vi ønsker at politikerne skal tage med sig i deres arbejde for Fremtidens Europa.

Arrangementet finder sted  IPC Den Internationale Højskole, Montebello Alle 1, 3000 Helsingør

Tilmelding nødvendig på event@ipc.dk og eventet er gratis.
OBS: Arrangementet vil være på engelsk

Debatten er arrangeret af Nyt Europa, Højskolernes Forening, RIKO (Rådet for International Konflikthåndtering) og IPC Højskole og er en del af en arrangementrække hvor de danske Højskoler i fællesskab sætter Europa i fokus.

Arrangementet er støttet af Europanævnet