FREMTIDENS EUROPA: MILJØ- OG LANDBRUGSPOLITIK

8. oktober 2018

Debatarrangement mandag den 8. oktober kl. 17.00-19.00

Fremtidens Europa tilhører os alle og sammen kan vi være med til at påvirke den på bedst mulig vis. Udfordringer og muligheder er der mange af, men til denne debat vil vi tage særligt udgangspunkt i Danmarks og EU’s Miljø- og Landbrugspolitik, som vi håber du vil være med til at debattere!

Med et panel bestående af Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen, Steen Gade formand for Nyt Europa, Asger Krogsgaard næstformand i Landbrug & Fødevarer og Claus Ekman fra Det Økologiske Råd skal vi sammen blive klogere på Danmarks og EU’s fremtidige Miljø og Landbrugspolitik.

Så kom med og sæt dit præg på dagsordenen, som optakt til kommende Europa Parlamentsvalg i maj 2019. Sammen skal vi diskutere hvad vi som borgerne mener der kan være af delløsninger på de udfordringer vi ser og hvad vi ønsker at politikerne skal tage med sig i deres arbejde for Fremtidens Europa.

Arrangementet finder sted mandag den 8. oktober kl. 19.00-21.00 på Uldum Højskole, Højskolebakken 11, 7171 Uldum

Debatten er arrangeret af Nyt Europa, Højskolernes Forening og Uldum Højskole og er en del af en arrangementsrække hvor de danske Højskoler i fælleskab sætter Europa i fokus.

Arrangementet er gratis og er støttet af Europanævnet.