Fremtidens Europa – Økonomipolitik

2. november 2018

Sted: Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov, Arhus, Denmark

Fremtidens Europa tilhører os alle og sammen kan vi være med til at påvirke den på bedst mulig vis. Udfordringer og muligheder er der mange af, men til denne debat vil vi tage særligt udgangspunkt i Danmarks og EU’s økonomipolitik, som vi håber du vil være med til at debattere!

Med et panel bestående af tre prominente debattører, skal vi sammen blive klogere på Danmarks og EU’s fremtidige økonomipolitik. Socialdemokratisk Europaparlaments-kandidat Niels Fuglsang fokuserer især på regeringens regnemodeller og EU’s rolle i bekæmpelse af skattely. Direktør for Gode Penge Rasmus Hougaard Nielsen arbejder for at demokratisere om omstille pengesystemet, så det fungerer for samfundet som helhed. Kulturforsker Gregers Andersen er flittig debattør om politiske og kulturelle problemstillinger, der knytter sig til den grønne omstilling.

Så kom og sæt dit præg på dagsordenen, som optakt til kommende Europa Parlamentsvalg i maj 2019. Sammen skal vi diskutere hvad vi som borgerne mener der kan være af delløsninger på de udfordringer vi ser og hvad vi ønsker at politikerne skal tage med sig i deres arbejde for Fremtidens Europa.

Arrangementet finder sted på Idrætshøjskolen Aarhus på Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov. Alle er velkomne og det kræver ingen tilmelding.

Debatten er arrangeret af Nyt Europa, Højskolernes Forening og Idrætshøjsskolen Aarhus og er en del af en arrangementsrække hvor de danske Højskoler i fællesskab sætter Europa i fokus.

BEMÆRK at arrangementet vil foregår på engelsk af hensyn til internationale gæstelever på Højskolen.

Arrangementet er gratis og er støttet af Europanævnet