Fremtidens Europa – Skattepolitik og skattely

29. oktober 2018

Debat 29. oktober kl. 17.00-19.00

Fremtidens Europa tilhører os alle og sammen kan vi være med til at påvirke den på bedst mulig vis. Udfordringer og muligheder er der mange af, men til denne debat vil vi tage særligt udgangspunkt i Danmarks og EU’s skattepolitik, som vi håber du vil være med til at debattere!

Med et panel bestående af skatteminister Karsten Lauritzen (Venstre), Jeppe Kofod (Socialdemokratiet), Lars Koch (Mellemfolkeligt Samvirke) og Charlotte Jepsen (Danske Revisorer) skal vi sammen blive klogere på Danmarks og EU’s fremtidige skattepolitik.

Så kom til kaffe og kage, og sæt dit præg på dagsordenen, som optakt til kommende Europa Parlamentsvalg i maj 2019. Sammen skal vi diskutere hvad vi som borgerne mener der kan være af delløsninger på de udfordringer vi ser og hvad vi ønsker at politikerne skal tage med sig i deres arbejde for Fremtidens Europa.

Arrangementet finder sted på Vrå Højskole, Højskolevej 1, 9760 Vrå kl. 17.00-19.00. Alle er velkomne og det kræver ingen tilmelding.

Debatten er arrangeret af Nyt Europa, Højskolernes Forening, Mellemfolkeligt Samvirke og Vrå Højskole og er en del af en arrangementsrække hvor de danske Højskoler i fælleskab sætter Europa i fokus.

Arrangementet er gratis og er støttet af Europanævnet.