Historier om verdensmålene – 17 events, fra 8. februar til den 6. december

6. december 2018
Nyt Europa, Globalt Fokus og Magasinet 360 grader inviterer gennem hele 2018 – i samarbejde med en række partnere, til ‘Historier om verdensmålene’; 17 events med udgangspunkt i de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling – ét event for hvert af målene. Over de 17 events stilles der skarpt på forskellige udfordringer og problematikker relateret til målet, som kalder på handling – og skaber handling.
 
DU som borger er inviteret!
 
Ved hvert event vil ‘Historier om verdensmålene’ udfoldes, gennem oplæg af fagpersoner og eksperter, i Ted-telk format. Oplæggene belyser problemstillingerne omkring det enkelte mål fra hhv. et globalt og et europæisk perspektiv.
Efterfølgende vil rammerne være sat for samtale og samskabelse, hvor vi ønsker at få lige netop dit bud på udfordringerne og løsningerne for en mere robust og bæredygtig morgendag i en verden under hastig forandring. Vi vil nemlig gøre verdensmålene til danskernes mål.
 
Så Kom med rundt i hovedstaden på forskellige spændende venues, der skifter fra gang til gang for at udfolde debatten om målene i virkelige og jordnære rammer.
 
Det første event er gratis, derefter koster det 20 kr at deltage i et event eller 250 kr for de resterende 16 events.
Eventsne er gratis hvis du er medlem af Nyt Europa.
Du kan melde dig ind i Nyt Europa via dette link Indmeldelse og det koster 200 kr at blive medlem (for studerende og pensionister 150 kr)
Tilmelding til events: her
 
 
Vi glæder os til at se dig!
 
Læs mere om verdensmålene her
 
Denne eventrække er bl.a. støttet af Europanævnet