Historier om verdensmålene – Verdensmålenes Telt plads a2

17. juni 2018

Hvad er din historie om verdensmålene, og hvad er vores historier om verdensmålene?

Få en blid start på din søndag, på Folkemødets sidste dag til lyden af Øresunds meditative skvulpen. Her vil du kunne reflekterer over og fordybe dig i dine drømme for, hvordan din verden ser ud, og hvad du kan gøre for at sikre den verden du ønsker i år 2030.

Som inspiration kan du høre Christian Friis Bach, Steen Gade og Rikke Rønholt oplæse deres brev, om hvordan de forestiller sig deres historie i 2030. Få muligheden for at skrive et brev til dig selv, om hvor du befinder dig i år 2030. Formuler din egen historie med udgangspunkt i verdensmålene. Hvordan ser din verden ud? Og hvordan ser din hverdag ud? Hvordan kan du være med til at sikre, at denne historie bliver en realitet?

Dit brev bliver del af ‘Historier om verdensmålene’-kataloget, og inden dit næste folkemøde vil du modtage brevet i din postkasse. Arrangementet vil ligeledes blive podcastet.

Vi glæder os til at se dig!

Hvor og hvorfor?
Ved Folkemødet 2018 på Bornholm vil Globalt Fokus, DI, LO, 2030-netværket og 2030-panelet byde velkommen i Verdensmålenes Telt, der som en tværsektoriel og nytænkende platform sætter fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Mere end 30 events og 48 arrangører giver alle med verdens fremtid på hjerte mulighed for at løfte samtalen om verdensmålene højere og videre. Vi ses til folkenær dialog, debat, kunst og kultur i teltet med bæredygtig bar og Verdens Fedeste Fester.