Kan vi redde klimaet og give globaliseringen et menneskeligt ansigt?

4. september 2018

Mød Steen Gade, formand for og stifter af Nyt Europa, til debat om de store udfordringer, kloden og menneskeheden står over for de næste 30 år, hvor vi er nødt til at få klimaforandringer under kontrol meget hurtigt samtidig med at give globaliseringen et menneskeligt ansigt. Mere socialt, mere lige, mere demokratisk og reelt bæredygtigt. Kan det lade sig gøre? Hvad kræver det? Og vil vi, for alvor?

Uldum Højskole inviterer sammen med Nyt Europa til samtaledebat med Steen Gade, som vil komme med sit bud på klimaets og globaliseringen største udfordringer samt potentielle løsninger. Steen Gade har været folketingsmedlem for SF i sammenlagt 27 år, kort afbrudt af en periode som direktør for Miljøstyrelsen. Han beskæftiger sig primært med to fokusområder miljø & klima samt EU-politik. I dag arbejder han som konsulent på klimaområdet for Nordisk Råd og som foredragsholder og klummeskriver for Altinget. Desuden er Steen Gade formand for Nyt Europa, som han stiftede for nu 20 år siden.

Arrangementet er gratis og er støttet af Europanævnet. Så tag en ven under armen og mød op på Uldum Højskole til et interessant oplæg med samtaler og debat.
Vi håber, vi ses den 4. september klokken 19:00 på Uldum Højskole til en højaktuel debat.

Location: Højskolebakken 11, 7171 Uldum – Foredragssalen

 

Program:

Kl: 19:00 Velkomst ved forstander Kurt Villumsen

Kl: 19:10 Oplæg ved formand for Nyt Europa Steen Gade

Kl: 19:45 Pause

Kl: 19:55 Samtaler, spørgsmål og debat med Steen Gade

Kl: 20:25 Afrunding og tak for i aften ved Kurt Villumsen