Karantæne & Kaffe om flygtninge, corona og EU

7. april 2020

7/4 kl. 11:00-12:00

Det er nogle ekstraordinære uger, vi sammen oplever lige nu. Både i Danmark, Europa og resten af verden. Alle steder har vi Corona-pandemien tæt inde på livet og mere end nogensinde før har vi brug for at være tætte sammen, men hver for sig.

Derfor vil Nyt Europa gerne inviterer dig til at deltage i Nyt Europas koncept “Karantæne & Kaffe”.

Konceptet er, at vi sammen mødes online med en kop kaffe eller te og snakker sammen om emner der interesserer os, for at styrke fællesskabet i samfundet. Til dette arrangement vil vi derfor snakke om flygtninge og EU.

Derfor har vi inviteret Charlotte Slente, Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, med ind i det virtuelle rum.
Charlotte vil gøre os klogere på hvad flygtningesituationen er i denne ekstraordinære tid, og hvad der sker på EU plan. EU’s ydre grænser er bl.a. blevet lukket, og samtidig rammes flygtningelejrene hårdt af virussen.

Praktik:

Du skal tilmelde dig via nemtilmeld og så sender vi en mail til dig den 07-04 med det link du skal klikke på for at deltage i samtalen. Ligeledes vil der i mailen stå et telefonnummer til Benjamin fra Nyt Europa’s sekretariat. Han står klart til telefonisk, at hjælpe og guide dig med at få programmet til at virke, skulle du have problemer med det.

Eventet vil blive optaget, og hvis man ikke ønsker at være i optagelsen, kan man slukke for sit kamera.

Nemtilmeld: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/115/

Vi håber du har lyst til en kop kaffe og lidt virtuelt sammenværd, samt en interessant flygtninge og EU samtale.

Arrangementet er blevet til med støtte fra Europanævnet.