Kom til unge-frivilligmøde i Nyt Europa

13. februar 2020

Vil du være med til at gøre en forskel og savner du et progressivt fællesskab med udsyn? Hvilke værdier er vigtige for dig? Hvad end du brænder for klima, aktivisme eller ligestilling – you name it – har vi brug for din unge stemme til at skabe mangfoldighed i samfundsdebatten og lave fede aktiviteter! Vi har et europæisk perspektiv, men det er ikke en forudsætning, at du kender særligt til EU i forvejen.

Ønsker du viden, erfaring, mod til at engagere dig i dialogen, eller mangler du bare andre unge til at sparre med? Nyt Europas frivillignetværk søger lige nu unge til at være medskabere og frontløbere på et helt nyt ungeinitiativ.

Kom og mød unge frivillige i Nyt Europa og hør om deres erfaring med at deltage i debatten, lave aktivisme og skabe konkrete politiske forslag, bl.a. via det succesfulde projekt, Young Europe is Voting. Mødet er for alle, hvad end du vil bidrage med din viden og erfaring om aktivisme, eller om du er helt grøn og bare gerne vil vide mere! Vi vil samtidig løfte sløret for muligheden for at komme til Strasbourg og Folkemødet med Nyt Europa.

I løbet af aftenen vil der være lidt aftensmad, og vi vil dele vores tanker og ønsker om den fremtidige ungedebat, samt påbegynde en brainstorm over, hvad vi vil være for en størrelse. Da vi ikke selv kan sidde stille, kan i glemme alt om kedelige oplæg og mødestrukturer. Det bliver en aften med høj energi og store drømme!

Alle er velkomne, men husk at tilmelde jer senest dagen før, så vi ved, hvor mange vi skal købe aftensmad til. Mad er fra 18:00-18:30 og mødet går igang derefter.

Tilmeld dig her

Aftenen er blevet til med støtte fra Europanævnet.