Members Only: Viva Catalunya?

28. september 2017

Catalanerne står ved en skillevej, skal de forblive en del af Spanien? Eller skal de søge deres egen selvstændighed? Fronterne er trukket skarpt op, med Madrid i det ene hjørne, der forsøger at få forfatningsdomstolen, politiet og de lokale borgmestre til at bremse folkeafstemningen den 1. oktober, og det Catalanske Parlament i det andet, der står fast på at folkeafstemningen skal gennemføres.

Afstemningen falder tilfældigvis sammen med at vi I Nyt Europa er i gang med at arrangere en række eksklusive medlemsaktiviteter, hvor vi i mindre grupper tager ud på en række ambassader. Det første besøg vil finde sted hos den Catalanske delegation i København, torsdag den 28. september klokken 08:30-10:00. 

STED: Sankt Annæ Plads 13, st. Sidehuset | 1250 København

TILMELDING: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/15/

Besøget falder derfor tre dage før den Catalanske folkeafstemning om selvstændighed, så det vil være en højaktuel mulighed for medlemmerne af Nyt Europa, at stille spørgsmål til, og debatter Catalansk Selvstændighed med delegationschef Francesca Guardiola.

Der er desværre kun et begrænset antal pladser. Så hvis du ikke allerede er medlem og du synes det lyder super interessant, skal du skynde dig melde dig ind og tilmelde dig besøget.