Roskilde Festival Højskole – Debat om fremtidens Europa

23. april 2019

Roskilde Festival Højskole, Nyt Europa og Højskoleforeningen inviterer til debat.

Europa tilhører os alle, og vi er både en del af de omvæltninger, der sker, samt de løsninger der skal til for at sikre den bedst mulige udvikling. Som danske borgere har vi, frem til Europa-Parlamentsvalget, en unik mulighed for at høre, hvad vores politikere vil med Danmark og EU’s fremtid.

Derfor vil vi gerne sætte det europæiske demokrati i centrum og invitere til debat med Europa-Parlamentskandidaterne Karen Melchior (B), Linea Søgaard (V), Niels Fuglsang (S), Peter Westermann (SF) og Rasmus Nordqvist (Å) for at høre deres bud på, hvordan de mener, fremtidens EU skal være: (Vi afventer to kandidater mere, en fra enhedslisten og en borgerlig)
Om det er den grønne dagsorden der skal være mere i fokus, hvad deres holdning er til skattepolitikken, flygtninge- og migrationsspørgsmålet er eller noget helt fjerde?

Først vil kandidaterne kort få mulighed for at fremlægge deres syn på fremtidens EU. Derefter vil der være debatrunder, hvor du kan få mulighed for at stille dit spørgsmål til deltagerne. Så kom forbi til et spændende debat-arrangement, hvor du får mulighed for at stille lige præcis det spørgsmål, du har gået og tænkt over.

PRAKTISK INFORMATION:
Alle er velkomne! Vi vil dog meget gerne vide på forhånd, hvor mange der kommer, så vi kan stille stole frem og brygge kaffe. Du skal derfor tilmelde dig via Nemtilmeld: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/70/

Arrangementet er støttet af Europa-Nævnet

 

Adresse:

Roskilde Festival Højskole
Basgangen 20
4000 Roskilde
Denmark