Unionen Live: Bertel Haarder

24. oktober 2017

UNIONEN, Nyt Europa og Villa Kultur inviterer dig til en aften, hvor vi går tættere på dansk politiks “grand old man” og bliver klogere på musikken og litteraturen der har spillet en rolle i hans liv. Så kom og læn dig godt tilbage når Bertel Haarder tager dig med på en rejse igennem hans livs lydtapet og hvordan det har formet ham som menneske og politiker.

Program:

18:30 – Dørene åbner

19-20:30 – Optagelse af podcast

Unionen Live er en podcast produceret af netmediet UNIONEN. Konceptet er kort sagt at vi inviterer en personlighed ind til en snak og med sig har de 7 musikstykker og 2 bøger som de ville tage med på en øde ø. Det bliver en snak om løst og fast. Det kan være alt fra barndomsminder, den første kærlighed, favorit rejsedestination eller favorit kebabsted. Det kan dybest set være alt!

Målet er ikke at stille nogen til regnskab overfor deres holdninger og bede dem forsvare dem, men derimod at komme tættere på personen. Vi er derfor ikke interesseret i at ydmyge nogen eller fange dem i ’gotcha’ øjeblikke. Vi mener det er vigtigt at lære hinanden bedre at kende og hvilken bedre måde end musik og litteratur som vi jo alle har til fælles.

HVAD er UNIONEN?

Unionen er et fællesskab af personligheder, som interesserer sig for og arbejder med kultur og samfundsdebat i den bredeste forstand.

Unionen opstod som en reaktion mod det til tider skingre medielandskab. Et landskab hvor alt bliver reduceret til 15 sekunders lydklip og spin. Vi mener at hvis vi kan lære hinanden bedre at kende så vil vi også have større forståelse og respekt for hinanden.

 

https://billetto.dk/e/unionen-live-bertel-haarder-billetter-220479