“VERDENSBORGEREN – Verdensmål i spil” kom og hør mere

10. marts 2020

Tirsdag den 10. marts fra 16 – 17.30 præsenterer IAED og Nyt Europa dialogværktøjet “VERDENSBORGEREN – Verdensmål i spil”.

Det foregår på Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K

Mødet er for undervisere, skoler, folkeoplysningsmennesker, organisationer og andre interessenter som er interesserede i FN’s Verdensmål – og som har brug for at oplyse og arbejde med dem på en engageret og kvalificeret måde.

16.00-16.30: Introduktion til Verdensmålene og spillets grundbegreber
16.30-17.00: Demonstration af spillet – sammen med deltagerne
17.00-17.15: Spørgsmål, kommentarer, debat
17.15 Vin, snack, netværk

Verdensmålene er over det hele, men opfattes ofte som uhåndgribelige og abstrakte – og uden at deltagerne føler reelt ejerskab til dem. Dette spil gør det muligt at forholde sig konkret til de udfordringer der er bag Verdensmålene og til den dagligdag vi lever i. Samtidig lægger det op til at forholde sig til de politiske institutioners rolle og engagere til deltagelse fra borgere, bevægelser, foreninger, NGO’er, virksomheder.

Spillet giver mulighed for forståelse af verdensmålene på flere niveauer, fra grundlæggende oversigt over de 17 verdensmål til dybtgående diskussioner om de 169 delmål og de konsekvenser der er hvis man skal gøre noget ved dem.

Spillet egner sig til brug f.eks. på gymnasieniveau, efterskoler, højskoler – men også til strategiprocesser i organisationer og virksomheder.