#VisionerForEuropa

20. september 2016

Vi har i efteråret 2016 startede Nyt Europa kampagnen #VisionerForEuropa, for at skabe en platform for nye visioner for Europa. Det er kun fantasien der sætter grænser for visionerne, da rammen er bred. Visionen kan handle om det europæiske samarbejde, EU og dens institutioner, fælles identitet, kultur, sport, grøn omstilling, fællesskab, økonomi, og meget meget mere. Vi kan kun opfordre jer til via de sociale medier at skrive jeres visioner for Europa, ved brug af hashtagget #VisionerForEuropa.

I forbindelse med #VisionerForEuropa – har vi i 2017 oprettet Akademiet om visioner for Europa og det europæiske samarbejde – tilmeld dig nu, for at blive styrket i debatten om hvad vi fremad vil med det europæiske samarbejde.

Til foråret vil vores aktiviteter været præget af kampagnen, hvor mange af vores arrangementer vil fokusere på kampagnes mål; netop at sætte fokus på visioner. Vi vil derfor invitere en bred palette af meningsdannere, politikere, kulturpersonligheder og andre til samtale om deres konkrete visioner for Europa.

Måske har du allerede nu set vores plakater rundt på universiteterne eller i bybilledet. Hvis du gerne selv vil hænge nogle op eller have en til værelset må du meget gerne kontakte os på nyteuropa@nyteuropa.dk, så sender vi en til dig.

På Ungdommens Folkemøde i Søndermarken i København i september 2016, kunne de unge fra gymnasierne og de ældste folkeskoler landet møde Nyt Europa i Europateltet os skrive deres vision for Europa. Vi fik samlet mange gode visioner fra mange engageret unge mennekser.

På Folkemødet på Bornholm i juni 2016 blev #VisionerForEuropa første gang introduceret, hvor vi fik taget et par billeder der illustrerer hvordan man bl.a. kan udtrykke ens visioner for Europa.

 

* Vi forbeholder os retten til at slette stødende eller upassende kommentarer i forbindelse med kampagnen.